

Region 13, District 80, Division Z, Area 2, Club 7702 Chartered: 01 Sept 95

Chua Chu Kang Toastmasters Club

The Premier Club in the West, Where Every Member Achieves

The mission of the Toastmasters Club is to provide a supportive and positive learning experience in which members are empowered to develop communication and leadership skills, resulting in greater self-confidence and personal growth.

35 Teck Whye Ave, Chua Chu Kang Community Club, #04-06/07 Singapore 688892



| 28th Executive Council | Chapter Meeting – Thursday, 9 May 2024 Theme of the meeting: Crossing the peak, Transcending oneself | | | | |
|---|---|---|--|--|--|
| President ChuanXiang Guo, VC4 HP: 8111 7686 | 7:00 PM | Registration and Fellowship | 15 mins | | |
| | 7:15 PM | Call the Meeting to Order by SAA | 10 mins | Sheryl Yan | |
| VP Education Jeffrey Lau, MS2 HP: 9238 5698 | 7:25 PM | Opening Address | 5 mins | ChuanXiang Guo, VC4 | |
| | 7:30 PM | Toastmaster of the Evening | 5 mins | Jeffrey Lau, MS3 | |
| VP Membership Xavier Tay, ACB HP: 8686 9525 | | Table Topics | 30 mins | Sangeetha Jothiraman | |
| | 7:35 PM | Timer's Report & Voting | | Christine Wang | |
| VP Public Relations Anthony Gacasan, IP2 HP: 9630 6815 Secretary Pei Chern Lee HP: 9087 4864 | | Project Speeches | 30 mins | | |
| | 8:05 PM | 1) L3 elective - inspire your audience | 5 - 7 mins | *Rachel Kee, DL5, LD2 | |
| | 0.00111 | 2) L4P1 - Managing a Difficult audience | 10 - 15 mins | Shenton Sng, DTM | |
| | | Timer's Report & Voting | | Christine Wang | |
| Treasurer Sherry Xia HP: 8518 9201 | 8:35 PM | Group Photo & Refreshment Break | 20 mins | | |
| | | Project Evaluations | 15 mins | | |
| Sergeant-At-Arms 1 Kevin Chia HP: 8799 0783 Sergeant-At-Arms 2 Shun Tan HP: 9231 7387 | 8:55 PM | 1) L3 elective - inspire your audience | 2 - 3 mins | Abinithi Arunkumar, EH1 | |
| | 6.55 PM | 2) L4P1 - Managing a Difficult audience | 2 - 3 mins | Aaron Ting, DTM | |
| | | Timer's Report & Voting | | Christine Wang | |
| Immediate Past President ByungGyun Kim, IP4, PM2 HP: 9655 3110 | 9:10 PM | Ah Counter Report | 5 mins | Bryan Lee | |
| | 9:15 PM | Presentation of Ribbons/Awards | 5 mins | ChuanXiang Guo, VC4 | |
| | 9:20 PM | President's Closing Remarks | 5 mins | ChuanXiang Guo, VC4 | |
| Council Mentor Aaron Ting, DTM | 9:30 PM | Home, Sweet Home | | | |
| Club Mentors Charter President Shenton Sng, DTM HP: 9767 1376 | Next Meeting: Thursday, 07 June 2024, Chua Chu Kang CC, #04-06 Meetings every 2nd Thursday (every month) and 4th Thursday (odd months) Dress code: Office wear | | | | |
| Master Trainer C Raja Kumar, DTM HP: 9734 5072 Club Advisor | Winners from previous meeting (18 April 2024): Best Project Speaker: Sheryl Yan Best Evaluator: Muhammad Nurhakim Best Table Topics: BG Kim, IP4, PM2 Upcoming Events: 7 June: Joint meeting with Taiwan Legacy Toas | | | ın Legacy Toastmasters Club | |
| Poh Kim Siong, DTM, PID HP: 9664 4248 | Member | Achievement: | Visiting Toastmasters: Rachel Kee, Katong TMC | | |
| Club Awards President's Distinguished Club since 2002 (23 th Consecutive Years) Social Media Club's Social Media facebook.com/ccktmc/ instagram.com/ccktmc/ Club's Website ccktmc.sg | | | | | |
| Voting Link <u>bit.ly/CCKTMC-Vote</u> | | | | | |
| | СТМ | Competent Leader | DL Dynamic Leadership | PM Presentation Mastery | |
| <i>50000</i> 00000000000000000000000000000000 | ATMB/S/G CC | Advanced Toastmaster Bronze/Silver/Gold Competent Communicator | EC Effective Coaching EH Engaging Humor | SR Strategic Relationships TC Team Collaboration | |
| 39,000 7549 | ACB/S/G | Advanced Communicator Bronze/Silver/Gold | EH Engaging Humor IP Innovative Planning | TC Team Collaboration PI Persuasive Influence | |
| 0.065320236 | CL CL | Competent Leader | LD Leadership Development | | |
| 国工艺艺术 | ALB/S | Advanced Leader Bronze/Silver | MS Motivational Strategies | | |
| | DTM | Distinguished Toastmaster | VC Visionary Communication | | |